divendres, 21 de juny de 2013

TILDA BEACH LADIES I ANIMALS MARINS TILDAAquí us deixo el meu últim treball de costura. Com ja sabeu fa poc que m'he iniciat a la costura i a part d'apendre'n per poder-me defensar una mica en el dia a dia, també vaig iniciar-me perquè tinc el repte de poder fer jo mateixa la nina de comunió per la meva nevoda petita, que la fa l'any vivent. A la meva neboda gran li vaig regalar una Tilda de comunió que li vaig encarregar a una companya, pero ara, vull probar de fer-la jo.

I aquest és el meu inici en les nines Tilda, vaig triar aquest model (Tilda Beach Ladies) aprofitant que era sencilla de fer i al mateix temps podia participar en el nou repte del grup de facilisimo "Las Chicas del Tallercito" dedicat a l'estiu.

Us deixo l'enllaç per si voleu passar a veure els nostres treballs dedicats a l'estiu:  http://www.facilisimo.com/tallercitoycafe/blog/manualidades/mas-manualidades/llega-el-verano-en-el-tallercito_911377.html

Personalment crec que m'han quedat molt bé per ser les primeres que faig, sobretot perquè no vaig saber trobar cap tutorial per internet, només els patrons així que vaig haver d'espavilar-me com vaig poder sense ajuda de ningú. Cada nina porta com a acompanyant un cavallet de mar i una estrella de mar Tilda a conjunt, logicament, també fets per mi.

2 comentaris:

  1. Son preciosas!Se presentan estupendo juntos!Enhorabuena guapa, besitos!

    ResponElimina
  2. QUE bonitas te a quedado bueno todo el conjunto .divino divino.BESOS

    ResponElimina