divendres, 6 de novembre de 2015

Caixa personalitzada per un casamentFa molts dies que no actualitzo el blog, bàsicament per falta de temps.

Aquí us deixo l'última caixa que em van encarregar aquest estiu, era per un casament però la caixa havia de ser personalitzada amb una fotografia dels nuvis per la part de fora i amb una caricatura en la part interior. La persona que la va encarregar només em va dir que volia que no fos una caixa molt cridanera, que fos color fusta natural...però tampoc sabia ben bé com explicar-se i li vaig dir: et refies de mi? i aquí en teniu el resultat.

A la part exterior vaig optar per fer-li un relleu floral a la part inferior. Un cop sec el relleu, vaig donar una capa de betum de judea per tota la superfície. La part inferior la baix deixar tal qual però a la tapa vaig decidir donar-li un toc envellit pintant-la de color marfil i després la vaig decapar perquè sortís el to de base. Al centre, la fotografia, que no em va convèncer gens però era l'única foto que tenia la persona que me la va encarregar i clar, miracles a Roma. Em vaig barallar molt amb ella però al final vaig aconseguir difuminar una mica el fons de la imatge i donar-li un toc antic, encara que em va seguir semblant molt fosca. M'hagués agradat posar-li unes cantoneres metàl·liques però no en tenia i com a l'agost està tot tancat, no en vaig trobar enlloc i vaig optar per posar-li un tros de cadena de color daurat antic envoltant la silueta de la foto.

L'interior, el vaig pintar en color marfil i després li vaig incorporar la caricatura dels nuvis amb la data de la celebració de la cerimonia.

Espero que us agradi!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada