dissabte, 7 de novembre de 2015

Centre i coixet per celebrar la tardor


Doncs un any més estem al mig de la tardor, i com cada any s'ha de fer alguna cosa per celebrar aquesta època de l'any, i que és més important que decorar la casa amb alguna coseta que ens recordi a quina època de l'any estem??

Aquest any m'he decidit per fer un centre, això si, reciclant cosetes que hi havia per casa. Primer li va tocar a la caixa, que simplement és una caixa de maduixes, d'aquestes petitones, en aquest cas d'un quilo. Pintada en color blanc i decorada amb una cinta de lli color torrat. Al centre li vaig enganxar una flor de paper i la vaig acabar de decorar amb una mica de reixat i tronquets marrons.

Ara només calia decorar la caixa! Una mica de herba seca per aquí, unes quantes fulles de roure per allà, incorporem la carbassa de tela, posem els bolets de tela per l’altra banda…una esparraguera per aquí, uns fruits que he trobat pel bosc per allà…i aquí el tenim! Un centre ben bonic i estètic per decorar qualsevol racó de la casa!

I perquè no estigués tant solitari, baix fer un coixenet de lli blanc amb un brodat a punt de creu, un disseny country que en diuen, també dedicat a la tardor.
Els que em coneixeu ja sabeu que sóc una amant dels animals, però sobretot del gats i per això, tampoc falta un gat en aquest brodat!!


No em negareu que es una composició ben tardorenca!

3 comentaris:

  1. que buen aroma a otoño hay por aquí ....¡¡¡ ese trabajo en px es una pasada....¡¡¡ besosss♡♡

    ResponElimina
  2. que buen aroma a otoño hay por aquí ....¡¡¡ ese trabajo en px es una pasada....¡¡¡ besosss♡♡

    ResponElimina
  3. Ayyyy otono, unos trabajos maravillosos!Enhorabuena amiga! Besitos!

    ResponElimina