dijous, 10 de desembre de 2015

Caixa llibre Noces d'Or

No tinc cap problema en dir que aquest treball és del que estic més orgullosa, tant pel temps que feia que no em dedicava a fer res de decoupage, com per la feina que m'ha donat. Però que finalment s'ha convertit en un treball preciós per un moment especial. Es tracta d'una caixa llibre per unes bodes d'or.

Vaig trigar moltíssim en decidir com havia de fer-lo, els colors a utilitzar, l'estil, els detalls...finalment vaig optar en pintar-la de blanc i fer-li un decapat daurat. Li vaig fer una imitació de taules de fusta tant a la tapa com a la part posterior i al llom vaig optar fer decoupage amb un tovalló de motius aràbics. 

Després vaig continuar enganxant la fotografia a la base i perquè quedés protegida, li vaig enganxar la silueta de fusta en daurat a la que li vaig incorporar a la part del darrera un tros d'acetat, així m'assegurava que la fotografia no es deteriorés per cap motiu.

Els noms dels nuvis i les dates de la celebració les vaig posar en una plaqueta que vaig fer en el mateix to daurat i en blanc.

Per acabar de decorar la tapa, li vaig enganxar una rosa de paper i una branqueta feta de goma eva sobre una base de reixeta blanca i un llaç de cinta. 

A les cantonades, unes cantoneres daurades que acabaven de donar-li un toc especial.Aquí us deixo un detall de la tapa


Tots els laterals de la caixa llibre els vaig pintar en daurat, i per fer el tancament de la caixa vaig fer servir cintes de color blanc i daurat que vaig enganxar amb una xinxeta plana del mateix to.

Per decorar la part interior vaig fer servir un paper que feina molt temps que tenia i al que no sabia donar-li utilitat, vés per on, per aquest treball em va venir de perles! li queda la mar de bé.

En fi, molta feina per una satisfacció total. Espero que us agradi!! Ja sabeu on trobar-me si em necessiteu!!!

3 comentaris: